Ανακαίνιση μπάνιου, περιγραφή εργασιών ανακαίνισης

ανακαίνιση μπάνιου

Η εταιρεία υδραυλικές εγκαταστάσεις Στύλλος αναλαμβάνει τη συνολική ανακαίνιση μπάνιου, παρέχοντας σας ποιοτικές λύσεις και εργασίες, ώστε το νέο σας μπάνιο να είναι πλήρως λειτουργικό και εργονομικό.

Πριν από την έναρξη των εργασιών πάντα γίνεται δωρεάν μελέτη του χώρου και υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες σας βοηθάνε να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο από το μπάνιο σας.

Η  κατασκευή ξεκινάει με την αποξήλωση των παλαιών ειδών υγιεινής και την αποξήλωση πλακιδίων παραμετρικά της τοιχοποιίας.

Απομακρύνονται τα μπάζα και στη συνέχεια τοποθετούνται καινούργιοι σωλήνες ύδρευσης με πίνακα υδροληψίας και αντικαθιστώνται οι παλιοί σωλήνες της αποχέτευσης.

Έπειτα  γίνεται επίχρισμα (σοβάς) στα σημεία που περάστηκαν σωληνώσεις και σε όσα σημεία χρειάστηκε για να γίνει σωστή  πρόσφυση πλακιδίων.

Στο τέλος γίνεται η τοποθέτηση πλακιδίων, ειδών υγιεινής και μπαταριών.

Η επιλογή πλακιδίων και ειδών υγιεινής στη συγκεκριμένη εργασία,  έγινε έπειτα από κοινή συνεννόηση με τους πελάτες.

Στη φωτογραφία του άρθρου μπορείτε να δείτε το πριν και το μετά.

 

Εάν σκέφτεστε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας, επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να βρούμε τη λύση που σας εξυπηρετεί. Η εφαρμογή υλικών υψηλής ποιότητας και αντοχής μαζί με την εξειδίκευση μας στο συγκεκριμένο τομέα, εξασφαλίζουν το τέλειο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.