Εγκατάσταση επιτοίχιου λέβητα αερίου

λέβητα αερίου

Η εταιρεία Στύλλος ανέλαβε την τοποθέτηση επιτοίχιου λέβητα αερίου σε οικοδομή. Για το συγκεκριμένο έργο αναλάβαμε την αίτηση σύνδεσης στην εταιρεία παροχής αερίου για την τοποθέτηση του μετρητή αερίου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήσαμε τη μελέτη της γραμμής αερίου για να δούμε με τι υλικό θα κατασκευαστεί, τη διατομή, την όδευση της και τη μελέτη του χώρου έτσι ώστε να γνωρίζουμε την ισχύ με σκοπό να επιλέξουμε το σωστό επιτοίχιο λέβητα αερίου.

Στην προκειμένη περίπτωση επιλέξαμε λέβητα αερίου Buderus  24kw  συμπυκνωμάτων. Οι επιτοίχιοι λέβητες αερίου συμπύκνωσης είναι ευρέως γνωστοί γιατί προσφέρουν πολύ μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας λόγω της σύγχρονης τεχνολογίας τους.

Όλες οι επιτοίχιες μονάδες που τοποθετούμε έχουν ενσωματωμένο εναλλάκτη για να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή ζεστό νερό για οποιαδήποτε χρήση.

Γιατί να επιλέξετε έναν επιτοίχιο λέβητα αερίου; 

-Ανεξαρτησία του διαμερίσματος από την κεντρική θέρμανση και ανεξαρτησία λειτουργίας της θέρμανσης με τη πλήρη  αυτονομία.

-Οικονομικότερο από το πετρέλαιο.

 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας τηλεφωνικά για να ζητήσετε τη δική σας μελέτη χώρου εντελώς δωρεάν. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας με τα σωστά στοιχεία για να διευκολύνετε την επικοινωνία μας.