Εργονομία ανακαίνισης, ότι χρειάζεται να γνωρίζετε!

Τοποθέτηση νέων σωληνώσεων σε ανακαίνιση μπάνιου.

Αντικατάσταση σωληνώσεων σε ολική ανακαίνιση μπάνιου.

Η εργονομία είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που χαρακτηρίζουν την ποιότητα μιας εργασίας ανακαίνισης, καθώς εξ ορισμού η εργονομία θέτει τις ανάγκες και τις δυνατότητες του ανθρώπου στο επίκεντρο.

Φυσικά αυτό που πολλές φορές μας οδηγεί σε μια ανακαίνιση είναι εκτός από την αντικατάσταση παλιών συστημάτων με νέα πιο σύγχρονα και εργονομικά, η αλλαγή της διάταξης του χώρου ώστε αυτός να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες μας και να καλύψει σε μεγάλο ποσοστό και τις μελλοντικές.

Στην επιχείρησή μας όπου αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση κατοικίας σαν σύνολο, αλλά και την ανακαίνιση μπάνιου πιο εξειδικευμένα και μεμονωμένα, η εργονομία παίζει τον νούμερο ένα ρόλο στην επιλογή για τα είδη υγιεινής και όλα τα εξαρτήματα που θα συνθέσουν την νέα εικόνα της κατοικίας ή του μπάνιου σας.

Ο λόγος που σε όλες τις εργασίες μας προσφέρουμε δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας είναι ακριβώς αυτός. Μέσα από τα μέτρα που λαμβάνουμε κατά την διάρκεια της επίσκεψης δημιουργούμε μια σύνθεση η οποία καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας εξασφαλίζοντας την εργονομία και την χωροταξία. Με αυτόν τον τρόπο η ανακαίνιση που θα ολοκληρωθεί θα έχει πολλαπλά οφέλη για την οικογένειά σας που αφορούν στις ανάγκες που καλύπτουν και όχι μόνο στην αίσθηση μιας ωραίας ανανεωμένης εικόνας.

Φροντίζουμε να σας προτείνουμε τις απαραίτητες λύσεις, αναδιαμορφώνουμε τους χώρους κατάλληλα και προτείνουμε εργονομικά προϊόντα τα οποία έχουμε πριν μελετήσει και έχουν βρει πετυχημένη εφαρμογή σε δεκάδες ανακαινίσεις. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε σίγουροι και εσείς νιώθετε ασφαλής, πως η ανακαίνιση σπιτιού ή η ανακαίνιση του μπάνιου σας αποτελεί επένδυση και όχι κάποιο περιττό έξοδο.

Θέλουμε να γνωρίζετε πως μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για να πραγματοποιήσουμε μία δωρεάν μελέτη του χώρου σας και να σας προτείνουμε τις απαραίτητες λύσεις, να σας ετοιμάσουμε έναν προϋπολογισμό χωρίς να είναι απαραίτητο να κάνετε άμεση εφαρμογή.

Μία σύγχρονη επιχείρηση, οφείλει να βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και αυτό για εμάς αποτελεί υπόσχεση.