Είδη υγιεινής, τι να προσέξετε πώς να τα επιλέξετε.

Ανακαίνιση μπάνιου και αλλαγή σωληνώεσεων

Αντικατάσταση σωληνώσεων μπάνιου και τοποθέτηση πλακιδίων

Τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από τα είδη υγιεινής που χρησιμοποιούνται στις ανακαινίσεις. Υπάρχουν προβληματισμοί σχετικά με τις χαμηλές τιμές που υπάρχουν στην αγορά και όχι άδικα.

Ο καταναλωτής είναι αρκετά υποψιασμένος όσον αφορά στις τιμές και σχεδόν πάντα επιλέγει την φθηνότερη λύση. Όμως πολλές φορές πληρώνει στο μέλλον πολλά περισσότερα χρήματα για επισκευές και συντήρηση.
Στην ποιότητα μιας ανακαίνισης αλλά και στο κόστος που αυτή έχει, παίζει μεγάλο ρόλο η ποιότητα των υλικών αλλά και η ποιότητα των εργασιών. Πολλές μεγάλες εταιρείες έχουν σε στοκ αποθέματα ειδών υγιεινής τα οποία έχουν αγοράσει σε πραγματικά χαμηλές τιμές και προσπαθούν μέσα από τις πολύ χαμηλές τιμές να τα περάσουν στα ελληνικά νοικοκυριά.

Τα αποτελέσματα τέτοιων εργασιών τα έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές φορές στην επιχείρησή μας, καθώς έχουμε κληθεί να διορθώσουμε πρόσφατες ανακαινίσεις (πολλές φορές και μερικών εβδομάδων) από κακοτεχνίες, καθώς και να αντικαταστήσουμε είδη υγιεινής που χρησιμοποιήθηκαν και παρουσίαζαν προβλήματα στην λειτουργία τους μόνο μερικές εβδομάδες μετά την τοποθέτησή τους.
Στην επιχείρησή μας προσφέρουμε ολοκληρωμένο σχέδιο τοποθέτησης, κάνουμε πάντοτε προτάσεις για είδη υγιεινής όπως πλακάκια μπάνιου, λαβομάνο – νιπτήρας μπάνιου, λεκάνη μπάνιου, μπανιέρα ή ντουζιέρα καθώς επίσης και για έπιπλα μπάνιου. Οι προτάσεις μας εξυπηρετούν απόλυτα την εργονομία και την χωροταξία καθώς επίσης και την μακροζωία της ανακαίνισης του μπάνιου σας χωρίς να χρειαστεί μελλοντικές επεμβάσεις.
Σε κάθε περίπτωση μπορούμε να δημιουργήσουμε συνθέσεις σύμφωνα με τις δικές επιλογές εάν δεν σας αρέσει κάποια από τις προτάσεις που θα σας κάνουμε. Να είστε σίγουροι πως και με τα προϊόντα και είδη υγιεινής που θα επιλέξετε εσείς οι εργασίες μας θα έχουν αξεπέραστο αποτέλεσμα με διάρκεια στον χρόνο.
Ζητήστε σήμερα μία δωρεάν μελέτη του χώρου σας, για να σας προτείνουμε αξιόπιστες λύσεις σε είδη υγιεινής κάθε τύπου.