Η ανακαίνιση μπάνιου ούτε κοστίζει πολλά, ούτε είναι φασαρία!

Πλήρης ανακαίνιση μπάνιου

Pos na anakainisete sosta to mpanio sas

Στην εταιρεία μας εξειδικευόμαστε στην ανακαίνιση μπάνιου. Η πολύχρονη εμπειρία μας και οι πολλές εφαρμογές ανακαινίσεων μας δίνουν το δικαίωμα και την ευκαιρία να σας μιλήσουμε για την διαδικασία με αλήθειες.
Όλοι όταν ακούνε την φράση «ανακαίνιση μπάνιου» την μεταφράζουν σαν κάτι δαπανηρό, σαν φασαρία και λερωμένο σπίτι για αρκετές ημέρες και γενικότερα την συνδέουν με αρνητικά πράγματα και αυτό δεν συμβαίνει άδικα, αφού έχουμε δει πολλές φορές και έχουμε κληθεί ακόμα περισσότερες να διορθώσουμε κακές ανακαινίσεις, ή να επιδιορθώσουμε βλάβες σε κακές ανακαινίσεις.
Η σωστή ανακαίνιση μπάνιου ξεκινάει από την μελέτη του χώρου. Ακριβώς γι αυτόν τον λόγο προσφέρουμε σαν εταιρεία δωρεάν μελέτη του χώρου σας, για να είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε λύσεις που ταιριάζουν ακριβώς σε αυτό που θέλετε. Σε κάθε μελέτη προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τον χώρο στο μέγιστο, προσφέροντας με την ολοκλήρωση εργονομία και άνεση, σε έναν από τους χώρους της κατοικίας που χρησιμοποιείται περισσότερο από όλα τα μέλη της οικογένειας.
Στην συνέχεια σας παρουσιάζουμε τα βήματα των εργασιών μας, αλλά και το ακριβές χρονικό διάγραμμα της εφαρμογής τους. Πρώτα αποξυλώνουμε το παλιό σας μπάνιο. Αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε παλαιό βρίσκεται μέσα στο μπάνιο σας, όπως τα πλακάκια, τα είδη υγιεινής, παλιές σωληνώσεις κ.α θα φύγουν τελείως.

Μετά από αυτό το στάδιο έρχεται η προετοιμασία της εγκατάστασης, που αφορά στην τοποθέτηση νέων σωληνώσεων, οι οποίες τοποθετούνται ώστε να έχουμε ασφάλεια σε περίπτωση κάποιας βλάβης και εύκολη πρόσβαση εάν ποτέ χρειαστεί. Οι γραμμές ρεύματος και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το νέο σας μπάνιο δημιουργούνται σε αυτό το στάδιο.
Το επόμενο βήμα αφορά στην τοποθέτηση των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής . Σε αυτό το στάδιο θέλουμε να τονίσουμε πως μπορούμε είτε να σας συστήσουμε συγκεκριμένα προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούμε, είτε να σας συνοδεύσουμε στις αγορές σας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ότι ακριβώς χρειάζεστε. Λόγω της μελέτης που πραγματοποιούμε πρίν από κάθε ανακαίνιση γνωρίζουμε ακριβώς την ποσότητα υλικών που θα χρειαστείτε.
Αφού ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής, πραγματοποιούμε έλεγχο λειτουργίας με τον οποίο εξασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία και την εργονομία του νέου σας μπάνιου.
Στο τέλος σας παρέχουμε την κάρτα εγγύησης εργασιών, με την οποία δεσμευόμαστε απέναντί σας για τις εργασίες που έχουμε πραγματοποιήσει.
Πριν αποφασίσετε για την ανακαίνισή σας από οποιονδήποτε υδραυλικό, βεβαιωθείτε πως θα σας παραδώσει μελέτη, πως η ανακαίνιση θα περιλαμβάνει αλλαγή σωληνώσεων και σίγουρα η ανακαίνιση θα συνοδεύετε από εγγύηση ποιότητας εργασιών.

Με αυτόν τον τρόπο θα είστε σίγουροι πως το νέο σας μπάνιο όχι μόνο θα σας εξυπηρετεί απόλυτα, αλλά θα σας βοηθήσει να το χαρείτε για πάρα πολλά χρόνια.
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας τηλεφωνικά, για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να σας προσφέρουμε δωρεάν μελέτη για το δικό σας μπάνιο. Είναι πιο απλό και πιο φθηνό από όσο φαντάζεστε.