Αλλαγή σωληνώσεων. Γιατί πρέπει να γίνεται σε κάθε ανακαίνιση.

Ανακαίνιση μπάνιου και αλλαγή σωληνώσεων Αθήνα

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολυκατοικίες, κυρίως αυτές που είναι παλιάς κατασκευής είναι διάφορες βλάβες λόγω φθοράς στις σωληνώσεις. Ένα μεγάλο μέρος των κατοικιών έχει δημιουργηθεί πριν από περίπου 30 χρόνια την εποχή που οι ανοικοδόμηση άνθιζε στην Ελλάδα. Σε αυτές λοιπόν τις παλιές κατοικίες και πολυκατοικίες οι φθορές από άποψη χρόνου είναι κάτι το σχεδόν αναπόφευκτο.

Το ίδιο πρόβλημα όμως παρουσιάζεται και σε πιο σύγχρονες κατοικίες της τελευταίες περιόδου κυρίως 2000-2004 όπου επίσης υπήρχε έντονη κινητικότητα στην ανοικοδόμηση, όμως αυτή την φορά χάριν του κόστους κατασκευής γινόντουσαν θυσίες στην ποιότητα των υλικών.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αντικατάσταση σωληνώσεων ύδρευσης, την αντικατάσταση σωληνώσεων αποχέτευσης, την αντικατάσταση σωληνώσεων κουζίνας και μπάνιου.  Πολλές φορές είναι μια επιλογή που γίνεται από αρκετούς πελάτες προληπτικά, λόγω του ότι γνωρίζουν πως η παλαιότητα των σωληνώσεων θα δημιουργήσει προβλήματα αργά η γρήγορα στην κατοικία τους.

Πάντοτε σε κάθε ανακαίνιση φροντίζουμε να γίνεται αντικατάσταση σωληνώσεων και με αυτόν τον τρόπο προλαμβάνουμε αρκετές φορές δυσάρεστες συνέπειες για ενοίκους και ιδιοκτήτες. Είναι κάτι που προτείνουμε σε όλους.

Εάν γνωρίζετε πως η  πολυκατοικία σας είναι αρκετών ετών, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μία δωρεάν μελέτη και έλεγχο των σωληνώσεων και να σας ενημερώσουμε για οποιεσδήποτε αντικαταστάσεις κρίνουμε ότι είναι απαραίτητες.

Η πρόληψη δεν στοιχίζει. Φροντίστε σήμερα την κατάσταση των παλαιών σωληνώσεων και την αντικατάσταση των σωληνώσεων σε κουζίνα, μπάνιο και αποχέτευση ώστε να γλιτώσετε μελλοντικές ζημιές και προβλήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας με την φόρμα επικοινωνίας για να κλείσουμε ένα δωρεάν ραντεβού μελέτης ή επιδιόρθωσης των παλαιών σωληνώσεων.