Μερική ανακαίνιση κατοικιών για ενοικίαση στο Airbnb.

Γνωρίζουμε πως ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς πυλώνες ανάπτυξης της χώρας. Τόσο η μεγάλη ακτογραμμή όσο και το ιστορικό ενδιαφέρον αρκετών περιοχών μετατρέπει την χώρα μας σε έναν ιδανικό προορισμό διακοπών.

Η αύξηση που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια η επισκεψιμότητα στην χώρα μας από τους τουρίστες, έχει οδηγήσει σε πληρότητα αρκετούς μήνες πριν την έναρξη της σεζόν τις περισσότερες οργανωμένες ξενοδοχειακές μονάδες.

Σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει την λύση η διαδικτυακή πλατφόρμα Airbnb, η οποία στην ουσία φέρνει σε επαφή τους ιδιοκτήτες ακινήτων με ενδιαφερόμενους επισκέπτες που για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να μείνουν σε κάποιο ξενοδοχείο.

Τα τελευταία χρόνια η δραστηριότητα αυτή έχει παρουσιάσει αύξηση της τάξης του 65% στην χώρα μας και αυτό φυσικά δίνει το σήμα σε όσους έχουν κάποιο ακίνητο να το εκμεταλλευτούν ώστε να δημιουργούν ένα αρκετά υψηλό συμπληρωματικό εισόδημα.

Η εταιρεία μας έχει πραγματοποιήσει αρκετές ανακαινίσεις σε κατοικίες που προορίζονται γι αυτό τον σκοπό. Λόγω του ότι οι επισκέπτες προέρχονται από χώρες όπου το design και η λειτουργικότητα των κατοικιών θεωρούνται δεδομένα, η ανάγκη ανακαίνισης μίας κατοικίας ώστε να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό διαμέρισμα έτοιμο προς ενοικίαση στο Airbnb είναι παραπάνω από αναγκαία.

Έχουμε πολύ συγκεκριμένες λύσεις που περιλαμβάνουν την μερική ανακαίνιση της κατοικίας ή την ολοκληρωτική ανακαίνιση. Με την βοήθεια συνεργατών μας δημιουργούμε και εφαρμόζουμε σύγχρονα σχέδια για τις κατοικίες που προορίζονται γι αυτή την χρήση. Τα κόστη παραμένουν αρκετά χαμηλά, δεδομένου του είδους της ανακαίνισης η οποία γίνεται για λόγους επένδυσης.

Μπορούμε να επισκεφτούμε τον χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε δωρεάν μελέτη και να σας καταθέσουμε τις προτάσεις μας, ώστε η κατοικία σας να γίνει πλήρως ανταγωνιστική και να μετατραπεί σε μία πραγματική επένδυση.