parallax background

Οικονομία
και προστασία του περιβάλλοντος

Γιατί ηλιακό;

Η εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα αποτελεί την πλέον οικονομική και σύγχρονη λύση για την αυτονομία κάθε νοικοκυριού. Η εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας έχει άμεσα οφέλη στους λογαριασμούς του ρεύματος και ταυτόχρονα προσφέρει μία σειρά από πλεονεκτήματα με την χρήση ζεστού νερού σε κάθε κατοικία. Από την πρώτη κιόλας μέρας θα δείτε τα οφέλη στις καθημερινές σας ανάγκες και μέσα στους πρώτους μήνες λειτουργίας θα δείτε και τα οικονομικά οφέλη με την μείωση του λογαριασμού ρεύματος.

Διαδικασία

Για κάθε εγκατάσταση που πρόκειται να πραγματοποιήσουμε, σας προσφέρουμε δωρεάν μελέτη που αφορά σε μικρές λεπτομέρειες οι οποίες μετατρέπουν την εγκατάσταση σε επένδυση. Επιλέγουμε προσεκτικά τον προσανατολισμό, λαμβάνουμε υπόψιν τις κλιματικές συνθήκες της περιοχής, αλλά και τους διάφορους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση του ηλιακού, κάνουμε τις απαραίτητες μετρήσεις και σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τις ανάγκες σας.

Συστήματα ηλιακού θερμοσίφωνα

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι ένα σύστημα εκμετάλλευσης της ηλιακής ενέργειας για την παραγωγή ζεστού νερού, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την κατοικία. Τα κύρια μέρη της εγκατάστασης είναι ο ηλιακός συλλέκτης και η δεξαμενή ή δοχείο νερού και χωρίζονται σε ανοιχτού και κλειστού κυκλώματος.

 

Ηλιακός και θέρμανση

Το ζεστό νερό που παράγεται με την βοήθεια του ηλιακού συλλέκτη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για θέρμανση. Σύμφωνα με τις ανάγκες της κατοικίας Επιλέγουμε και προτείνουμε συστήματα τα οποία μπορούν να έχουν πολλαπλά οφέλη για εσάς. Έτσι το ζεστό νερό εκτός από την χρήση στο σπίτι, χρησιμοποιείται και για θέρμανση με ειδική εγκατάσταση.

parallax background

Αντικατάσταση ανοδίου

Η σωστή συντήρηση αποτελεί ένα από τα κυριότερα μέρη μίας νέας εγκατάστασης ηλιακού θερμοσίφωνα. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του ανοδίου που εξασφαλίζει ένα καθαρό από άλατα κύκλωμα νερού και κάνουμε πλήρωση αντιψυκτικού υγρού. Είναι μία διαδικασία που πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και εξασφαλίζει μακροζωία στην εγκατάστασή σας.

 

Εξειδίκευση

Η εξειδίκευση στις υδραυλικές εγκαταστάσεις αποτελεί την εγγύηση της άριστης εργασίας σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή. Η γνώση των υλικών και η συνεχής τριβή με την αγορά εξασφαλίζει μοναδική ποιότητα ακόμα και στις πιο απλές εφαρμογές. Ο σωστός έλεγχος και η μελέτη αποτελούν κριτήρια επιλογής και δημιουργούν το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Τι προσφέρουμε
σχετικά με την εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα.

Δωρεάν μελέτη εγκατάστασης

Αναλαμβάνουμε την μελέτη της εγκατάστασης εξ ολοκλήρου και σας την προσφέρουμε δωρεάν. Ο υπολογισμός των σωληνώσεων, η επιλογή του μέρους τοποθέτησης των διάφορων εξαρτημάτων, του συλλέκτη και του δοχείου δεν πρέπει να σας απασχολούν. Με την ολοκλήρωση της μελέτης θα σας παραδώσουμε το σχέδιο τοποθέτησης και τον προϋπολογισμό των υλικών της εγκατάστασης.

 

Εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα

Αφορά στην εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης που έχε προηγηθεί. Περιλαμβάνει την εγκατάσταση του συλλέκτη και του δοχείου, τις απαραίτητες ενώσεις με το κύκλωμα νερού και τον έλεγχο ασφαλούς και σωστής λειτουργίας. Με την ολοκλήρωση σας ενημερώνουμε για τις ημερομηνίες ελέγχου και καθαρισμού και σας παραδίδουμε την κάρτα εγγύησης εργασιών.

parallax background

Ηλιακή εγκατάσταση θέρμανσης

Εκτός από την εγκατάσταση του απλού ηλιακού θερμοσίφωνα, εάν θέλετε να δείτε ακόμα περισσότερα οφέλη μπορείτε να επιλέξετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα παραγωγής νερού χρήσης και θέρμανσης. Για τις συγκεκριμένες ανάγκες πραγματοποιούμε την μελέτη του χώρου στο λεβητοστάσιο και σας παραδίδουμε ολοκληρωμένη προσφορά που περιλαμβάνει τα σχέδια τοποθέτησης και το κόστος υλικών.

 

Συντήρηση, καθαρισμός και επιδιόρθωση

Για να μπορέσει η εγκατάσταση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα να θεωρηθεί επένδυση θα πρέπει να λάβετε πολύ σοβαρά υπόψιν την συντήρηση της εγκατάστασης. Σε τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να καθαρίζεται ο ηλιακός συλλέκτης και να πραγματοποιείται ο απαραίτητος έλεγχος στα μέρη του κυκλώματος, όπως βαλβίδες κ.α.

Τι άλλο μπορούμε
να προσφέρουμε.

Προτείνουμε υλικά και σας βοηθάμε στις αγορές

Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε προσπαθούμε ώστε να έχει το δυνατότερο χαμηλό κόστος σε συνδυασμό με την καλύτερη ποιότητα. Έτσι έχουμε αναπτύξει ένα εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών για την προμήθεια υλικών για τις εγκαταστάσεις που αναλαμβάνουμε. Ωστόσο γνωρίζουμε πως μπορεί να θέλετε οι ίδιοι να επιλέξετε και να αγοράσετε τα υλικά που πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε. Σε αυτή την περίπτωση λειτουργούμε συμβουλευτικά, προτείνοντας τις καλύτερες λύσεις σύμφωνα με την μελέτη του χώρου, κι αν το επιθυμείτε σας συνοδεύουμε στην αγορά των υλικών ώστε να νιώθετε ασφάλεια για τις επιλογές σας.

Εγγύηση ποιότητας κατασκευής των εργασιών.

Το να σε επιλέξει κάποιος για μία εργασία είναι το εύκολο κομμάτι. Το να αποδείξεις ότι η επιλογή αυτή ήταν σωστή είναι το κομμάτι που θέλει πολύ δουλειά και γνώση του αντικειμένου. Η εγγύηση ποιότητας κατασκευής ακολουθεί κάθε μικρή ή μεγάλη εργασία που αναλαμβάνουμε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με κάθε έναν πελάτη ξεχωριστά. Η εμπιστοσύνη αποτελεί βασική αξία της επιχείρησής μας και διέπει κάθε νέα συνεργασία.