Ανακαίνιση μπάνιου


Η ανακαίνιση μπάνιου είναι πιο εύκολη από όσο φαντάζεσαι.

Σήμερα υπάρχει πληθώρα επιλογών και λύσεων σε είδη υγιεινής που μπορούν να μετατρέψουν κάθε μπάνιο είτε μεγάλο είτε μικρό, σε έναν χώρο πολυτέλειας και φροντίδας για όλη την οικογένεια.

Η προσφορά αφορά στις εργασίες που χρειάζεται να πραγματοποιηθούν ώστε το νέο σας μπάνιο να είναι πλήρως λειτουργικό και εργονομικό. Αυτό γίνεται γιατί αναγνωρίζουμε ότι σε μία σύγχρονη κοινωνία, ο καθένας έχει δικαίωμα να πραγματοποιήσει έρευνα αγοράς και να επιλέξει είδη υγιεινής που ταιριάζουν τόσο στις απαιτήσεις του όσο και στο μπάτζετ του. Ωστόσο μπορούμε να προτείνουμε πάντα λύσεις και να σας βοηθήσουμε με την επιλογή των σωστών ειδών υγιεινής, εάν το επιθυμείτε.

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται σε μία ανακαίνιση μπάνιου είναι, η μελέτη του χώρου ώστε να δημιουργήσουμε ένα λειτουργικό και εργονομικό μπάνιο, η αποξήλωση του παλαιού μπάνιου και η απομάκρυνση των μπαζών, η τοποθέτηση νέων σωληνώσεων, το σοβάτισμα, το βάψιμο, η τοποθέτηση νέων πλακιδίων και η τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής. Οι εργασίες ξεκινάνε και ολοκληρώνονται σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα και χρονοδιάγραμμα. Στο τέλος κάθε εργασίας προσφέρουμε την ειδική κάρτα εγγύησης και έκπτωσης για την επόμενη εργασία.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Αγορά & Εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα 160lt


Περιλαμβάνεται η αγορά ηλιακού, η εργασία και τα υλικά εκτός από τις σωληνώσεις.

Η εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα σας βοηθά να γλιτώσετε χρήματα από την πρώτη μέρα της εγκατάστασης.

Το ζεστό νερό δεν θα είναι ποτέ πια πρόβλημα και η μεγάλη κατανάλωση του ρεύματος θα σταματήσει να επιβαρύνει τον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Στην ολοκληρωμένη εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα συμπεριλαμβάνεται η αγορά, η μεταφορά και η τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα 160lt., με επιλεκτικούς συλλέκτες επιφάνειας 2,6τ.μ, η εγκατάσταση νέων σωληνώσεων, οι οποίες θα εξασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία και ο έλεγχος της σωστής λειτουργίας.

Σε κάθε περίπτωση μπορούμε να εγκαταστήσουμε ηλιακό θερμοσίφωνα που έχετε ήδη αγοράσει. Σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος της εγκατάστασης. Οι εργασίες ολοκληρώνονται σε μία εργάσιμη ημέρα. Στο τέλος κάθε εργασίας προσφέρουμε την ειδική κάρτα εγγύησης και έκπτωσης για την επόμενη εργασία.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγκατάσταση θέρμανση φυσικού αερίου με λέβητα συμπύκνωσης υψηλής αποδόσης ECA 24kw


Περιλαμβάνει έλεγχο, μελέτη, σύνταξη σχεδίου και σύνταξη προϋπολογισμού.

Η θέρμανση αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος διαβίωσης κάθε νοικοκυριού.

Η σωστή λειτουργία του καυστήρα αποτελεί μέγιστο προτέρημα για την εξοικονόμηση καυσίμου άρα και εξόδων. Ωστόσο σήμερα δίνονται κίνητρα μέσα από την αξιολόγηση της ενεργειακής απόδοσης των κτηρίων για την εγκατάσταση θέρμανσης φυσικού αερίου, η οποία είναι πιο αποτελεσματική και πιο οικονομική.

Για την εγκατάσταση θέρμανσης απαιτείται η μελέτη θερμικών απωλειών με την οποία υπολογίζουμε το θερμικό φορτίο και η μελέτη διαστασιολόγησης των σωληνώσεων και των θερμαντικών σωμάτων που παρέχονται δωρεάν. Αφού γίνουν οι μελέτες, σας παραδίδουμε το σχέδιο της εγκατάστασης και τον προϋπολογισμό του έργου που περιλαμβάνει τα κόστη εργασίας και ανταλλακτικών και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.

Δημιουργούμε το διάγραμμα της γραμμής αερίου, το οποίο καταθέτουμε εμείς στην ΕΠΑ Αττικής,προς έγκριση της γραμμής. Με την δική σας επιβεβαίωση προχωράμε στην εφαρμογή του σχεδίου και στην ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

Σε κάθε νέα εγκατάσταση με την ολοκλήρωση και τον έλεγχο της ασφαλούς λειτουργίας προσφέρουμε την ειδική κάρτα εγγύησης και έκπτωσης επόμενης εργασίας για την εγκατάσταση. Σε περίπτωση που η εγκατάσταση πραγματοποιηθεί σε πολυκατοικία, κάθε διαμέρισμα παραλαμβάνει την συγκεκριμένη ειδική κάρτα έκπτωσης για όλες τις υπηρεσίες μας.

• Γραμμή Φυσικού Αερίου 15mm

• Γραμή σύνδεσης καλοριφέρ έως 10 μέτρα, εισαγωγή και επιστροφή

• Σύνδεση παροχής νερού ζεστού- κρύου έως 10 μέτρα


Επικοινωνήστε μαζί μας

Έκτακτη επιδιόρθωση υδραυλικών βλαβών.


Περιλαμβάνει πλήρη έλεγχο της κατοικίας και αντιμετώπιση όλων των βλαβών που δεν απαιτούν ειδικά ανταλλακτικά.

Οι υδραυλικές βλάβες αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς κάθε νοικοκυριού.

Η βρύση που στάζει, το καζανάκι που τρέχει ασταμάτητα, ένας σπασμένος ή ραγισμένος σωλήνας αποτελούν μερικές μόνο από τις περιπτώσεις που ευθύνονται για την κατασπατάληση του πολύτιμου νερού και του φουσκωμένου λογαριασμού.

Με την συγκεκριμένη προσφορά μπορείτε να μας καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή για να πραγματοποιήσουμε έναν έλεγχο όλης της υδραυλικής εγκατάστασης της οικίας σας. Αμέσως μετά τον έλεγχο θα σας ενημερώσουμε πλήρως για την κατάσταση των υδραυλικών και θα επιδιορθώσουμε όλες τις βλάβες που υπάρχουν και δεν απαιτούν κάποιο ανταλλακτικό (εκτός και αν το έχετε στην διάθεσή σας). Σε περίπτωση που παρατηρηθεί βλάβη που χρειάζεται συγκεκριμένο ανταλλακτικό ή άλλου είδους λύση θα ενημερωθείτε, ώστε να βρούμε μαζί την πιο οικονομική και ασφαλή λύση.

Στο τέλος κάθε εργασίας προσφέρουμε την ειδική κάρτα εγγύησης και έκπτωσης για την επόμενη εργασία.


Επικοινωνήστε μαζί μας